Bibliografie examene

Bibliografie obligatorie

Bandler, R. & Grinder, J. (2007). ”Tehnicile hipnoterapiei Ericksoniene”, ed. Curtea Veche, Bucuresti

Bandler, R. & Grinder, J. (2007). ”Structura magicului”, ed. Excalibur, Bucuresti

Barabasz, A. & Watkins, J. (2012). ”Tehnici de hipnoterapie”, ed. Polirom, Iasi

Dafinoiu, I. & Vargha, J.L. (2005). ”Hipnoza clinica. Tehnici de inductie. Strategii terapeutice”, ed. Polirom, Iasi

Hawkins, P.J. (2009). ”Hipnoza si stresul”, ed. Polirom, Iasi

Bibliografie optionala

Bandler, R., Grinder, J. & Dilts, R. (2014). ”Ghidul de programare neurolingvistica”, ed. Vidia, Bucuresti

Burns, G. (2012). ”101 Povesti pentru adulti… Folosirea metaforelor in psihoterapie”, ed. Trei, Bucuresti

Burns, G. (2011). ”101 Povesti vindecatoare pentru copii si adolescenti. Folosirea metaforelor in psihoterapie”, ed. Trei, Bucuresti

Burns, G. (2016). ”Vindecarea prin povesti”, ed. Trei, Bucuresti

Dilts, R. (2014). ”Bazele programarii neurolingvistice”, ed. Vidia, Bucuresti

Germer, C. & Siegel, R. (2016). ”Mindfulness si psihoterapie”, ed. Trei, Bucuresti

Guilane- Nachez, E. (2016). ”Transa, hipnoza si autohipnoza”, ed. Polirom, Iasi

Holdevici, I. (2010). ”Hipnoza clinica”, ed. Trei, Bucuresti

Holdevici, I. (2017). ”Hipnoza in psihoterapie”, ed. Trei, Bucuresti

Holdevici, I. (2004). ”Noua hipnoza Ericksoniana”, ed. Dual Tech, Bucuresti

Hunter, R. (2010). ”Arta hipnozei”, ed. Antet, Bucuresti

Lupu, V. (2009). ”Introducere in hipnoterapia si psihoterapia cognitiv-comportamentala a copilului si adolescentului”, ed. ASCR, Cluj

Pintar, J. & Lynn, S.J. (2011). ”Hipnoza”, ed. Trei, Bucuresti

Schultz, I.K. (2011). ”Antrenamentul autogen”, ed. Trei, Bucuresti

Temes, R. (2009). ”Hipnoza. The complete idiots guide”, ed. Curtea Veche, Bucuresti