Hipnoza si hipnoterapie

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa

Bine ati venit la departamentul de hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica al Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa.
Formarea in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica organizata de Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa este acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Ce avize si certificari se obtin in urma programului de formare in HIPNOTERAPIE?
avizul de libera practica in psihoterapie, eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania

certificatul european in hipnoterapie eliberat de Asociatia Europeana de Hipno-Psihoterapie (EAHP)

certificatul european de psihoterapie eliberat de Asociatia Europeana de Psihoterapie

certificatul international in psihoterapie eliberat de Consiliul Mondial de Psihoterapie


Care este durata formarii in HIPNOTERAPIE?
Durata formarii in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica este de 5 ani. Dupa primii 3 ani de formare se obtine avizul de libera practica ca psihoterapeut sub supervizare in specialitatea hipnoterapie. Dupa inca 2 ani se obtine avizul de libera practica ca psihoterapeut autonom in specialitatea hipnoterapie.

Formarea in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica consta din 700 de ore de formare teoretica si aplicativa (600 de ore formare de baza si 100 de ore de practica psihoterapeutica), 250 de ore de dezvoltare personala, 20 de ore de terapie individuala si 200 de ore de supervizare.

Modulele de formare constau din 20 de ore de formare si se organizeaza la sfarsit de saptamana, sambata si duminica. Frecventa modulelor de formare este o data pe luna- aproximativ 10-11 module de formare pe an.


Cine se poate inscrie?
Se pot inscrie in programul de formare in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica absolventi si studenti in ultimul an la urmatoarele facultati: psihologie, medicina, asistenta sociala, sociologie, psihopedagogie, teologie, filosofie.


Programa formarii in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica:
Programa formarii de baza (teorie si aplicatii practice)

Programul de dezvoltare personala

Supervizarea in hipnoterapie si hipnoza clinica

Formatori

Nivele de certificare


Urmatorul grup de formare in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica la Timisoara incepand cu 25-26 noiembrie 2017

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa, in colaborare cu centrul Psiho Blue Timisoara organizeaza un nou grup de formare in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica la Timisoara, coordonat de dr. Oana Maria Popescu.

Programul de formare in hipnoterapie desfasurat de ACCPI este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI), si in curs de acreditare de catre Asociatia Europeana de Hipno-psihoterapie (EAHP). In urma parcurgerii programului de formare se obtine avizul de libera practica pentru psihoterapieeliberat de Colegiul Psihologilor din Romania, certificatul european in hipnoza clinica eliberat de EAHP- European Association for Hypno-psychotherapy, certificatul european de psihoterapeut eliberat de EAP (European Association for Psychotherapy) si certificatul international de psihoterapie eliberat de WCP (World Council for Psychotherapy). Citeste mai departe…


 

Informatii suplimentare si inscrieri:

dr.oana.maria.popescu@gmail.com

tel.0730591771


Formare in psihoterapie integrativa

Formare in psihoterapia copilului si adolescentului

Formare in psihoterapie existentiala

Formare in coaching

Formare in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica